DE VÂNZARE Casă rustică, Chertsey, Quebec, Canada, 390 Langelier

DE VÂNZARE - Cod. 35003

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 133.97 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

Un adevărat paradis al păcii situat la cel de-al 7-lea prestigios lac mai precis în Golful Diavolului, mai mult de 300 de picioare. de la țărm, în intim și izolat, unde vă puteți bucura de saună finlandeză și de spa pe tot parcursul anului, fără a menționa o mică orzită în apele înghețate ale lacului în timpul iernii și la doar câțiva pași. Această casă magnifică de țară oferă 3 ch. la etajele superioare și un boudoir cu 2 ferestre franceze cu vedere la terasă și galeria oferind o priveliște superbă a apei și o baie de vis, cu un duș de sticlă, Cadă de baie și șemineu cu gaz, perfectă pentru o seară cea mai romantică.
La parter veți găsi o sală de mese spațioasă pe acoperișul din sticlă cu podea încălzită, o cameră de zi cu un lemn de șemineu care arde piatră lentă și o bucătărie funcțională dotată cu aragaz și fiecare dintre aceste camere are încă o vedere uimitoare asupra lacului. Nu uita de garajul dublu în cazul în care există un living impunător cu masă de biliard și home theater, podele din lemn Jatoba și o cameră de praf în garaj. , toate proiectate separat de spațiul pentru mașini.
Lacul 7 este o bijuterie bine păstrată, unde să trăiască practic un privilegiu, să trăiască în armonie și în pace cu natura pe marginea acestui lac navigabil (motor de 9,9 CP max) cu o suprafață de 1,4 km² și un perimetru de 8,7 km, lacul a fost semănat de câțiva ani, păstrăvul păstrat și griul (păstrăvul lacului) și vă oferă o apă limpede. Calitatea apei a fost efectuată cu teste excepționale și câteva probe au confirmat capacitatea de consum a apei. Transparența verticală a lacului este de 33 de metri, potrivit Departamentului de Mediu, iar adâncimea lui atinge mai mult de 130 de picioare sau chiar până la 140 de picioare în Devil's Bay, un loc perfect pentru scufundări. Asociația rezidenților depune toate eforturile pentru a păstra și menține calitatea acestui mediu, veți fi invitați să vă alăturați pentru a contribui la aceasta. Căutând un loc preferat și aici este. + CAD 800.000 CAD investit de proprietar!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB