DE VÂNZARE Casă rustică, Niagara Peninsula, Ontario, Canada, 23046 Burkett rd 30 Wainfleet

DE VÂNZARE - Cod. 29212

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 260 m²
  • Camere: 20 - 6 Bedrooms
  • Podea: 2

O oază aproape perfectă ...
Configureaza
Cum se începe descrierea acestei oaze aproape perfect, departe de grijile vieții de oraș. Aici este o uimitoare oportunitate de a deține un obicei construit acasă în căutat după zona rurală a Wainfleet. La numai 2 minute de Lacul Erie, cu acces facil la Dunnville, Welland și Port Colborne. Doar numai 45 minute cu mașina de la Hamilton și 1,5 ore la Toronto. Niagara Falls si St Catharines cu zone comerciale mari sunt situate în mod convenabil la aproximativ 35 de minute. Îți place peste graniță cumpărături în SUA, nici o problema atunci, pentru că granița Buffalo în Fort Erie este de numai 45 de minute.

Conduce 2 mile la lac și vă sunt la parc conservarea Long Beach și cel mai apropiat teren de golf: Long Beach House. Conduce câteva mile de-a lungul țărmului lacului și va ajunge la un alt teren de golf: Port Colborne Country Club. Un restaurant foarte bine știu este la numai 5 minute distanta de DJ servește cel mai bun pește și chips-uri din zonă. Această vânzare acasă include un pachet de Perk pe care le va salva mii în următorii ani. Permiteți-mi să explic în cazul în care valoarea este ....

Această vânzare include o privare - Gaz natural de 8 ani și cu o presiune excelentă și volum. Acest lucru bine vă oferă gratuit cu gaz pentru utilizarea dvs. atâta timp cât dețineți proprietatea. Aparatele care rulează gratuit pe acest lucru sunt: ​​două cuptoare, spate sus generator de, uscătorul de haine, două rezervoare de apă caldă, dvs. două sobe, BBQ și dvs. de dvs. două locuri de foc. Oh, și am menționat sistemul de încălzire cu gaze naturale, care ruleaza 18 ft deasupra solului piscina cu punte privată? Puțului de gaz este certificat și licențiat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB