DE VÂNZARE Altele (comerciale), OGEMA, Saskatchewan, Canada, 202 main street

DE VÂNZARE - Cod. 28382

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 4
  • Podea: TERRA

companie alimentară este specializată în bucătăria italiană.
Suntem o mica fabrica (4 angajați Tiempo complet), care produce paste, paste umplute, pizza italiană și multe alte specialități. Totul este înghețat, ambalate și vândute la supermarket-uri mici, restaurante și hoteluri de lux din întreaga regiune Saskatchewan. Am stabilit deja o baza de clienti foarte mari și într-o fază continuă de creștere. Avem concorenza zero, în regiune (1 milion de locuitori) și există mari posibilități de creștere inter-regionale și naționale. Acest lucru, împreună cu o economie puternică, se traduce într-o mare oportunitate "pentru persoana potrivită și că" cultura Pasionat și mâncare italiană.
L companie "se bucură de o creștere semnificativă. $ 80.000 primul an de vânzări, al doilea an $ 120.000 $ și a treia de 290.000 de. In acest an va oferi $ 350000- 400.000 $ în vânzări. Câștigul salarial mediu net curent și aproximativ 25% din vânzările anuale. (Deja eliminat "cheltuieli în costul de producție, manuntenzione, taxe, angajați etc. ..)
Ne sunt situate într-un oraș mic, aproape de principalul oraș, astfel încât să se mențină în jos costurile de exploatare. In plus, se bucură de pocchissima crimă "și poluare mică. Țară și "bine servit cu o școală care merge de la elementar la liceu. mail prin CE ", două bănci, un supermarket, hotel, camping, piscină în aer liber, parcuri, spa și un complex sportiv pentru a juca hochei și curling iarna etc ... Ne-am pus deja doi angajați, care sunt bine pregătiți și ei pot gestiona o mare parte din singura companie. Ei sunt dispuși să rămânem cu noul propretario.
De asemenea, sunt incluse în vânzare sunt:
Domeniul imobilier L 'complet renovat in anul 2012 (200 mp), pe un teren de 500mp
-a congelat masini de transport (6 m lungime) - (serviciu excelent)
-toate în bună stare mașini pentru producerea (un lemn napolitană cuptor, presa, ravioli, planetare, în spirală, de frig, frigider / congelator .... celule etc.)
-rețete, proceduri
Perioada de formare -a.
Preț EURO 290 000

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB